ΕΜΠΕΙΡΙΑ 90 ΧΡΟΝΩΝ
Η εταιρία
Η εταιρία Σιούρας Α.Γ.Β.Ε, είναι µια οικογενειακή επιχείρηση 3ης γενιάς, η οποία στοχεύει αποκλειστικά στην παραγωγή άριστης ποιότητας επιτραπέζιας ελιάς.Ιδρύθηκε το 1926 στην περιοχή της Αγριάς Βόλου, ανάµεσα στο βουνό του Πηλίου και τη θάλασσα, µια από τις πιο πλούσιες περιοχές στην παραγωγή ελιάς στην Ελλάδα.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις µας οι οποίες διαθέτουν σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισµό,βρίσκονται στην Α’ Βιοµηχανική Περιοχή του Βόλου και καλύπτουν συνολικά έκταση 15.000 τ.µ.Συνδυάζοντας την παράδοση και την εµπειρία 90 και πλέον χρόνων, µε την καινοτοµία και το σύγχρονο εξοπλισµό επεξεργασίας ελιάς, η εταιρία Σιούρας Α.Γ.Β.Ε, τυποποιεί σε ετήσια βάση, πάνω από 20.000 τόνους άριστης ποιότητας ελληνικής ελιάς σε πρωτοποριακές συσκευασίες

Η επιτυχημένη πορεία μας
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
1926
Ίδρυση στην Αγριά Βόλου.
1930 – 1950
Εξαγωγή ελιάς παγκοσμίως.
1967
Σύγχρονο εργοστάσιο στην Αγριά με δεξαμενές ωρίμανσης.
1967 – 1990
Η Siouras SA αναδεικνύεται σε ηγέτη της παγκόσμιας αγοράς.
2000
Μετεγκατάσταση στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου επενδύοντας σε μονρτέρνο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό.
2020
Η 3η γενιά εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα μέσα από εξελιγμένα συστήματα.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Υψηλής ποιότητας
Η Σιούρας Α.Γ.Β.Ε, από το 1926, επενδύει στη διάδοση της ελληνικής ποικιλίας ελιάς σε όλο τον κόσµο. Συνδυάζοντας την εµπειρία 90 και πλέον χρόνων, µε τη συνεχόµενη ενηµέρωση σε νέα ζητήµατα και την εφαρµογή όλων των σύγχρονων τεχνολογιών, επιτυγχάνει στις διεθνείς αγορές και τις παγκόσµιες πωλήσεις.

Στόχος µας είναι να προσφέρουµε προιόντα ανώτερης ποιότητας µε έµφαση τη συσκευασία. Συσκευάζουµε τις ελιές µας για κορυφαία σούπερ µάρκετ τόσο µε ιδιωτική ετικέτα όσο και µε την επωνυµία µας, συσκευάζουµε και εξυπηρετούµε µε ιδιωτική ετικέτα τους σηµαντικότερους διανοµείς τροφίµων και προµηθεύουµε τους κύριους χονδρέµπορους που αναζητούν ελιές µε αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας

Αναδεικνύουμε την Ελληνική Ελιά παγκοσμίως!
Συνδυάζοντας αρκετές δεκαετίες εμπειρίας με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και γνώση στοχεύουμε στην επιτυχία μας στην παγκόσμια αγορά και στις διεθνείς πωλήσεις.